Waarom Baken

Waarom Baken Ondernemersbegeleiding?

Wij nemen alles uit handen waar u niet aan toekomt

Veel ondernemers zien de boekhouding als een noodzakelijk kwaad. Iets waar u eigenlijk geen zin en al helemaal geen tijd voor heeft. Uiteraard is het voeren van een goede boekhouding erg belangrijk. Indien u inzicht heeft in uw financiële situatie geeft dit rust. Bij ons kan dit. U kunt bij ons alle financiële gegevens digitaal aanleveren. Dit kan op diverse manieren, zoals per mail of per app. Hierdoor hoeft u zo min mogelijk tijd te besteden aan uw boekhouding en kunt u zich geheel focussen op uw onderneming. Wij doen de rest! Van het verwerken tot uw boekhouding, een financiële rapportage maken, aangifte inkomstenbelasting of BTW? Wij draaien ons hand hier niet voor om. Zou u graag willen dat wij uw facturen maken of ziet u op tegen het opstellen van een goede offerte? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

Do it Yourself

Wij van Baken Ondernersbegeleiding kunnen u ook helpen bij het voeren van uw eigen administratie. Hiervoor komen wij graag bij u langs om u op te leiden tot een goede boekhouder. We zullen in eerste instantie samen met u de administratieve werkzaamheden verrichten en streven ernaar dat u dit zo snel mogelijk volledig zelfstandig kunt uitvoeren. Uiteraard houden wij desgewenst een oogje in het zeil en kunt u altijd op ons terugvallen

Vaste aantrekkelijke prijzen

Wij vinden het erg belangrijk dat het vooraf duidelijk is wat u kwijt bent aan onze dienstverlening. Daarom werken wij met aantrekkelijke, vaste abonnementsprijzen. Geen verrassingen achteraf of uurtje factuurtje!

Stel dat u toch een vraag hebt over een onderwerp wat net buiten het door u gekozen abonnement valt, kan dit natuurlijk altijd. We maken van tevoren een prijsafspraak, dus opnieuw geen verassingen achteraf! Wij proberen daarnaast afspraken te maken met diverse andere bedrijven waardoor wij onze krachten kunnen bundelen. Dit gaat niet alleen om het delen van informatie, maar ook wat betreft het verlenen van kortingen aan onze klanten.

Heel veel korting

Wij zijn meer dan een traditionele boekhouder. En dat willen we u graag laten zien. Wij doen namelijk veel meer dan boekhouden alleen en dat levert u financiële voordelen op! Een goede boekhouder kost geen geld, maar verdient geld voor u. Dat nemen wij van Baken Ondernemersbegeleiding heel serieus! Naast dat we veel geld voor u kunnen besparen door het geven van deskundige adviezen zowel op financieel als op fiscaal vlak hebben wij ook met diverse bedrijven prijsafspraken gemaakt. Hierdoor kunt u als klant van Baken ondernemersbegeleiding profiteren van zeer scherpe prijzen en hoge kortingen.

Nieuwe klanten

Mocht u iemand anders ook enthousiast weten te maken en hij/zij wordt klant bij ons, dan waarderen wij dit zeer. Als tegemoetkoming kunt u daarom een maand gratis gebruik maken van onze dienstverlening. Uw eerstkomende termijnnota komt hierdoor te vervallen.