Over

Judith van Kesteren

bakenmkb.nl

welkom op de site van Baken Ondernemersbegeleiding. Naast dat u geïnteresseerd bent in ons bedrijf kan ik mij zo voorstellen dat u het fijn vindt om te weten met wie u eigenlijk contact legt. Daarom wil ik mezelf graag aan u voorstellen, want achter Baken Ondernersbegeleiding zit natuurlijk nog veel meer.

Mijn naam is Judith van Kesteren, voordat ik met Baken begonnen ben heb ik op diverse Accountantskantoren, boekhoudkantoren en op verschillende kantoren gewerkt waar ik de financiële administratie en boekhoudingen heb verricht en jaarrekeningen heb samengesteld.

Mijn klanten liepen uit een van een woningbouwcorporatie tot kermisexploitanten en van fysiotherapeuten tot stukadoorsbedrijven. Een heel divers gezelschap dus. Naast veel ervaring in dit vak vind ik het erg fijn om mijn klanten een goed inzicht te geven in hun eigen financiële situatie en graag help ik hen hierbij om het verwerken van uw eigen boekhouding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door het verstrekken van adviezen en het assisteren bij het organiseren van een goede boekhouding kunnen we er samen voor zorgen dat de kosten van een extern boekhoudkantoor cq accountantskantoor veel lager uit zullen vallen en heeft u als ondernemer realtime inzage in uw eigen financiële administratie.

Hiervoor maak ik gebruik van de zogenaamde digitale straat. Voor u dus geen dozen met papierwerk meer, maar zoveel mogelijk (zo dan niet alles) digitaal. Het is mijn bedoeling om u weg wijs te maken in uw eigen administratie. In tegenstelling tot de belastingdienst kan Ik het leuker voor u maken én makkelijk! Mocht u het echter toch niet zien zitten om uw administratie zelf te verrichten sta ik uiteraard ook voor u klaar om dit geheel voor u te verzorgen. Want de klant is uiteraard ook bij mij koning.

Groetjes Judith